ah! bow technologies thule audio Kiseki shakti innovations Playback Designs norma audia flight sonus faber copland proac yter mystere solidsteel micromega primaluna krell vienna acoustics dartzeel general news conrad-johnson

Dealer's Corner

Door de groeiende interesse voor onze website, hebben wij besloten een nieuwe rubriek toe te voegen: Dealers Corner. Binnen deze rubriek onze dealers kunnen hun nieuws, hun aktiviteiten, hun eigen ervaringen met onze producten kwijt...

Durob blogVanaf nu kan al het nieuws van Durob Audio met betrekking tot ons distributie netwerk, onze merken, producten, shows, activiteiten, persberichten, klanten, recensies ... gevonden worden op www.durobblog.com. De Durob Audio community groeit gestaag en de keuze om een blog toe te voegen aan onze site geeft ons de mogelijkheid meer interactief te zijn, meer “flits” nieuws ... meer actie te genereren, en hopelijk meer plezier!

Op www.durob.nl kunt u nog steeds via de Nieuwsarchief het eerdere nieuws lezen, en natuurlijk alle relevante informatie vinden over de producten, reviews, ondersteuning en het dealernetwerk. Zowel de website als de blog zullen regelmatig worden geactualiseerd in het Nederlands en het Frans.

Bezoek www.durobblog.com als U in contact wilt blijven met onze activiteiten, abonneer U (U ontvangt automatisch een e-mail wanneer een nieuw artikel wordt gepubliceerd), neem deel aan de blog en laat commentaar achter. U kunt bij elk bericht gemakkelijk commentaar geven, zonder dat U bent ingeschreven. Simpelweg het reactieformulier invullen dat onder elk artikel staat is voldoende. Uw e-mailadres verschijnt niet op de blog). Wij willen graag horen over uw ervaringen, uw ideeën en ons Durob team en onze dealers zullen met plezier reageren op uw commentaar.

 

01-06-'11
Dan D'Agostino bij Rhapsody

Rhapsody Sound + Vision in Hilversum zal zaterdag 18 juni van 10.00 ’s-morgens tot 16.00 ’s-middags een speciale show organiseren rondom de Dan D’Agostino Momentum versterker samen met Sonus faber Amati futura luidsprekers en darTZeel NHB-18NS voorversterker.

 

18-05-'11
Futura Spirits in the Sky !

Op 14 en 15 mei heeft Rhapsody een uniek klankconcert met Himalaya schalen, kristallen schalen, gongs en stemvorken georganiseerd. Herman was helemaal onder indruk van deze aparte ervaring.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player09-03-'11

Futura Amati

Rhapsody Sound + Vision in Hilversum zal zaterdag 19 maart
van 10.00 ’s-morgens tot 16.00 ’s-middags
een speciale show doen rondom de nieuwe Futura Amati luidsprekers.
Voor meer informatie zie: www.rhapsody.nl


02-04-'10

Hanze Hifi / PrimaLuna

Hanze Hifi voegt PrimaLuna aan zijn merken selectie toe

26-02-'10

Audio Excellence in Zevenbergen (bij Breda) is dealer geworden voor Sonus Faber


Sonus faber bij Audio Excellence

Sinds deze week hebben wij ons assortiment uitgebreid met het beeldschone luidsprekermerk; Sonus faber. Naast de vanzelf-sprekend goede geluidskwaliteit zijn met name de prachtig afgewerkte behuizingen een lust voor het oog. Sonus faber, wat zoiets betekent als, handgemaakt geluid, hebben wij in meerdere uitvoeringen ingekocht. Samen met Audio Research zullen we binnenkort een introductieshow organiseren. Laat ons even weten als u hier niet op kunt wachten. Voor meer informatie over Sonus faber gebruikt u de onderstaande link.


Sonus faber luidsprekers zijn te beluisteren bij Audio Excellence in Zevenbergen.

 


26-02-'10

Show Sonus Faber bij Rhapsody

Een dag met Italiaanse muzikale schoonheden!

6 maart van 10 tot 16 uur

Een dag met Italiaanse muzikale schoonheden. Sonus faber, Pathos en Synthesis zijn drie merken die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Sonus faber voor velen een bekende en niet alleen de afwerking is groots maar ook de klank van deze luidsprekers. Tijdens deze show richten we onze aandacht op de Elipsa, Guarneri en de nieuwe Liuto. In combinatie met Pathos en Synthesis wordt dit een volledig Italiaanse dag.16-02-'10
Show met de darTZeel CTH-8550 op zaterdag 20 februari bij Rhapsody

 

DarTZeel en Rhapsody Spirit DarTZeel

- al enige jaren aan de top van high end

Dit Zwitserse produkt staat al enige jaren aan de top van de high end wereld en is door een aantal bekende audio recensenten bestempeld als hun referentie. Is dit produkt dan zo bijzonder en afwijkend? Misschien wel.

Het begint bij de mensen die deze machines ontwerpen en bouwen. Zij zijn in staat om voorbij de mogelijkheden van de techniek te kunnen kijken. Een uitspraak van hen die dat verduidelijkt: onze machines worden beschouwd als zuivere mensen. Voor ons is muziek niet alleen een manier van zien, horen of communiceren. Het is veel meer dan dat, het is een uitdrukking van de ziel en expressie van de spirituele ontwikkeling. De emoties die worden opgewekt moeten in het ontwikkelingsproces volledig aanwezig zijn. Technologie wordt alleen gebruikt om de emotie en de muziekbeleving te overstijgen en dus de realiteit weer te geven en niet te veranderen.

DarTZeel is nu sinds 5 maanden bij Rhapsody in huis en in het begin waren Michael en ik verbaasd over de eerste ervaringen. De geïntegreerde versterker CTH-8550 stond op dat moment in te spelen op de Time van Avalon en iedere keer als wij deze ruimte binnen liepen werden wij gedwongen om te gaan zitten en totaal in de muziek te kruipen . Onwillekeurig waren we dan ook extra onder de indruk door het formaat van deze kleine David en de prestaties die deze levert. Paul Messenger van HI-FI choice en Paul Miller van hi-finews (niet de minste recensenten) hebben deze kleine David de hemel ingeprezen en awards toegekend. En dan hebben we natuurlijk ook nog de voorversterker NHB-18NS van DarTZeel, ook hier zijn we zwaar van onder de indruk en dit gaat nog een stap verder qua muziekbeleving en maken ze hun filosofie helemaal waar wat ons betreft.

En dan hebben we het nog niet gehad over “onze” luidspreker de Spirit, wat moeten we hier nu over zeggen? Kom zelf maar je oordeel vormen... Natuurlijk zijn belevingen altijd subjectief, kom het zelf ervaren en daarom nodigen Harry en Michael je graag uit voor een demo met DarTZeel en de Rhapsody Spirit. Zoek je iets bijzonders en heb je geen vooroordelen dan dagen wij je uit om te komen luisteren.

Op zaterdag 20 februari laten wij de CTH-8850 horen op de Spirit luidspreker . U bent welkom van 10 tot 16 uur.


30-11-'09
Rhapsody Decembershows

5 december show

PrimaLuna-Pathos pakjesdag - van 10u tot 16u

Deze pakjesdag staat in het teken van PrimaLuna en Pathos: twee merken die ons hart gestolen hebben door de opvallende combinatie van grote muzikaliteit en een prettige prijs. Of we het nu hebben over hun versterkers of CD spelers; hiermee kun je echt genieten van muziek!

Om eens goed te kunnen vergelijken zetten we luidsprekers in van Audio Physic, Master en Sonus Faber.19/20 december

DarTZeel, Audio Research en TheSpirit:

In onze tweede luisterruimte staat de DarTZeel, een fascinerende geïntegreerde versterker.
Dit juweel vormt samen met de Audio Research' CD 8 - voor ons de CD-speler van het jaar -
een combinatie met de Rhapsody 'The Spirit': deze luidspreker is speciaal voor ons ontworpen
door Charles van Kharma en exclusief, in gelimiteerde oplage, bij ons te koop.

The Spirit is een uit liefde geboren samenwerkingsproject en we zijn heel trots dat deze speaker onze naam draagt.
The Spirit is gestoken in een behuizing van de Kharma 3.2, maar is volledig ge-customized.
Prijs: 16.900 euro per paar.


23-11-'09
Chattelin Audio Systems


Van zaterdag 5 t/m zaterdag 12 december a.s staat PrimaLuna breed uitgestald en in de schijnwerpers bij Chattelin Audio Systems! Deze uiterst muzikale producten hebben inmiddels nationaal en internationaal heel wat prijzen in de wacht gesleept en dat is geheel terecht! De nieuwe "Premium Serie" versterker en cd speler wordt gekoppeld op de nieuwste telg uit het Master programma de "Audition" Zowel PrimaLuna als Master staan garant voor "muziekbeleving" en "duurzaamheid" en hebben als prettige bijkomstigheid een relatief aangenaam prijskaartje.

U bent deze dagen van harte welkom tussen 10.30 en 16.00 uur


23-11-'09
Haydn in Delft28-10-'09
Microware Solutions - Dendermonde


Microware Solutions - Dendermonde

Het doet ons plezier om Microware Solutions te verwelkomen in ons Sonus Faber dealer netwerk.


28-10-'09
Technology Factory - Antwerpen


Technology Factory - Antwerpen

Van vrijdag 30 oktober tot en met maandag 02 november presenteert Technology Factory in de Champagne en Oesterbar van de Countrysidebeurs in Gent de Sonus Faber Cremona Elipsa aangestuurd door de PrimaLuna ProLogue 3 voorversterker en de PrimaLuna ProLogue 6 mono eindversterkers. U bent van harte welkom.

Click to open


12-10-'09
Emplis Center


Gefeliciteerd Emplis Center! 45 jaren, dat is toch iets.

Op 28, 29, 30 en 31 october organiseert Emplis Center HIFI DAYS.

Luister naar Emplis Center radio boodschap.

Emplis Center is gevestigd in Roux bij Charleroi (Belgie).

Emplis Center / New British Sound, een familie verhaal

Na 10 jaar gevestigd te zijn geweest als gediplomeerd Leica fotograaf in Roux, een kleine deelgemeente van Charleroi, besluit Marcel Emplis in 1965 om een nieuwe wending aan zijn leven te geven. Marcel is helemaal onder de indruk van de nieuwe audio en video technieken. En met het merk Sony zet de winkel zijn eerste stappen in de wereld van audio en video.

In 1985, gaat Jean Marc Emplis (de zoon) logischerwijs bij zijn vader werken. Het kon ook niet anders, hij was bijna geboren in de winkel.

Hij kon toch ook niet anders met zo’n achternaam! Emplis klinkt als “ampli” in Frans en dat betekent “versterker”. En dus helemaal gek van hifi, besluit hij om zich te concentreren op muziek (en op het beginnende Home Theater) en hij opent zijn eigen auditorium “New Bristish Sound”. Altijd zoekend naar het meeste realistische resultaat en de beste prijs/plezier/kwaliteitsverhouding, selecteert hij stap voor stap verschillende audiofiele merken.

Hij verdedigt zijn eigen ideeën als “multi-muziek” reproductie (alle soorten muziek moeten kunnen geproduceerd worden met hetzelfde plezier), veelsoortigheid (muziek, home theater, vinyl, cd, buizen, transistors, enzovoort) en lange termijn betrouwbaarheid in plaats van “trend” effecten. En het is meer dan normaal dat er “lievelings” producten ontstaan: Martin Logan en PrimaLuna vechten om die eerste plaats …


02-10-'09
Haydn Grand Special Edition


Audiohuis delft is trots om als eerste Nederlandse audio-specialist de Vienna Acoustics Haydn Grand Special Edition luidspreker in huis te hebben. De eerste speeluren zitten erop: precisie, mooi podium, present zonder opdringerigheid, krachtig maar ook verfijnd zijn zo maar een paar trefwoorden om de kenmerken van dit prachtige product te schetsen.

prijs per paar € 1.450,00
stand per paar € 525,00 

02-10-'09
Onze dealer Audiohuis in Delft kiest voor Micromega

"Van het Franse elektronicamerk Micromega hebben wij de CD-10 cd-speler en IA-60 geïntegreerde versterker in ons programma opgenomen. Wij zijn er zeker van dat dit een welkome aanvulling is binnen ons assortiment verfijnde elektronica. In de loop van het jaar verwachten wij de lijn nog uit te breiden."01-10-'09
Nieuwe rubriek

Door de groeiende interesse voor onze website, hebben wij besloten een nieuwe rubriek toe te voegen: Dealers Corner. Binnen deze rubriek onze dealers kunnen hun nieuws, hun aktiviteiten, hun eigen ervaringen met onze producten kwijt...