ah! bow technologies thule audio exactpower shakti innovations Playback Designs norma audia flight sonus faber copland proac yter mystere solidsteel micromega primaluna krell vienna acoustics dartzeel general news conrad-johnson

DarTZeel Nieuws

Hier vindt U periodiek specifiek DarTZeel nieuws. Het kan overigens voorkomen dat dit nieuws niet vertaald is!

Durob blogVanaf nu kan al het nieuws van Durob Audio met betrekking tot ons distributie netwerk, onze merken, producten, shows, activiteiten, persberichten, klanten, recensies ... gevonden worden op www.durobblog.com. De Durob Audio community groeit gestaag en de keuze om een blog toe te voegen aan onze site geeft ons de mogelijkheid meer interactief te zijn, meer “flits” nieuws ... meer actie te genereren, en hopelijk meer plezier!

Op www.durob.nl kunt u nog steeds via de Nieuwsarchief het eerdere nieuws lezen, en natuurlijk alle relevante informatie vinden over de producten, reviews, ondersteuning en het dealernetwerk. Zowel de website als de blog zullen regelmatig worden geactualiseerd in het Nederlands en het Frans.

Bezoek www.durobblog.com als U in contact wilt blijven met onze activiteiten, abonneer U (U ontvangt automatisch een e-mail wanneer een nieuw artikel wordt gepubliceerd), neem deel aan de blog en laat commentaar achter. U kunt bij elk bericht gemakkelijk commentaar geven, zonder dat U bent ingeschreven. Simpelweg het reactieformulier invullen dat onder elk artikel staat is voldoende. Uw e-mailadres verschijnt niet op de blog). Wij willen graag horen over uw ervaringen, uw ideeën en ons Durob team en onze dealers zullen met plezier reageren op uw commentaar.

 

29-04-'10
Hifi juwelen!

Rhapsody (onze dealer in Hilversum), helemaal onder de indruk van de DarTZeel grote klasse

Hifi juwelen!
24 april van 10 tot 06 uur

Hoe ontstaat nou een ideale set? Je zou kunnen zeggen door veel luisterervaring met alle spullen uit audioland, een paar goede oren, etc., etc. Maar vaak gebeurt het spontaan op de werkvloer. Nieuwsgierig als altijd hoe de nieuwe apparatuur of speaker klinkt.

Zo hadden we bij toeval de Spectral DMA 360 II op een paar Kharma’s aangesloten, met als voorversterker de DarTZeel in plaats van de DMC30 SS (wereld voorversterker). Wij waren verbaasd over de transparante informatie en muzikale betrokkenheid. Oké de DarTZeel CTH-8550 was al bekend om zijn grote klasse. Harry en Michael zijn al een aantal maanden diep onder de indruk van deze machine. Zo’n combi hadden wij van tevoren niet bedacht. Zo zie je maar.

03-02-'10
The NHB-458

The NHB-458
monoblock versterker
450 watts / 8 ohms 

18-09-'09
darTZeel demonstratie bij Rhapsody op 26 september

click to visit website
click to visit website

04-09-'09
Zeel of Approval

Anders? Inderdaad … Anders! En hoe! Come and touch the "Pleasure Control"

Abonneren op Hi-Fi News? Klik hier www.hifinews.co.uk

click to open
click to open

04-05-'09
Hervé Deletraz

Lees het interview van Hervé Deletraz, eigenaar en designer van DarTZeel met Steve Harris van Hi-Fi News.

click to open
click to open

21-01-'09
CTH-8550

De lang verwachte geintegreerde versterker van DarTZeel (CTH-8550) is gearriveerd, en hij is net zo bijzonder als de voor- en eindversterker van dit nu al legendarische en eigenzinnige merk. We kunnen U vertellen dat het de beste geintegreerde versterker is die wij ooit gehoord hebben.

Zeer muzikaal, natuurlijk voor de eeuwigheid gebouwd en bovendien prachtig om te zien!